برگزاری بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به میزبانی واحد پیرانشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حاتم معروف در جلسه شورای آموزشی واحد پیرانشهر با تشریح وضعیت این واحد و ارائه گزارشی درباره ثبت نام ترم تابستانی سال جاری اعلام کرد: «بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی روز سه شنبه دهم مرداد به میزبانی واحد پیرانشهر برگزار می‌شود.»

وی افزود: «سالن اجتماعات جهان پهلوان «سیامند رحمان» واحد پیرانشهر بر اساس مصوبه دبیرخانه هیات امنای استان آذربایجان غربی، میزبان بیست و نهمین جلسه شورای استان خواهد بود.»

معروف ادامه داد: «قرار است در این جلسه دکتر رسول خضری نماینده پرتلاش و ساعی پیرانشهر حضور داشته و به سخنرانی کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر با توجه به برنامه‌های مدنظر در این جلسه گفت: «این جلسه با محوریت تشریح تعطیلات دور دوم دانشگاه آزاد اسلامی، صرفه جویی در هزینه‌ها و گزارش عملکرد واحد‌ها و مراکز دانشگاهی از ثبت نام ترم تابستان ۹۶ برگزار خواهد شد.»

تاریخ درج خبر : 24 مرداد 1396