تدوین کتاب چشم انداز توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر از تدوین کتابی با عنوان ” چشم انداز توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر ” خبر داد.

دکتر حاتم معروف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در همایشی که با عنوان” اعتیاد در محیط های آموزشی” و با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر از سال ۱۳۹۲ تا کنون در ابعاد مختلفی رشد پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۲ شاهد اشتغال به تحصیل ۳۵۰ دانشجو در ۸ رشته بودیم که خوشبختانه امروز پس از ۴ سال شاهد اشتغال به تحصیل حدود ۱۳۰۰ دانشجو در ۲۶ رشته در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد هستیم.

معروف افزود: دانشگاه آزاد سلامی واحد پیرانشهر موفق شد پس از سالها فعالیت در محیط های استیجاری در سال ۱۳۹۳ اقدام به خرید یک ساختمان مناسب به مبلغ ۴ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان نماید که نقش بسیار ارزنده ای را در توسعه علم و فرهنگ شهرستان پیرانشهر ایفا کرده است.

دکتر معروف در ادامه از تدوین کتابی با عنوان “چشم انداز توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر” در ۵۶ صفحه در آینده ای نه چندان دور خبر داد و گفت: این کتاب می تواند چراغ راه مناسبی برای کسانی باشد که در آینده قصد دارند گامی مؤثر در راستای توسعه کمی و کیفی این واحد دانشگاهی بردارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر همچنین عنوان کرد: مهمترین پشتوانه درآمد زایی برای سالهای آتی این واحد دانشگاهی وجود یک زمین ۱۰ هکتاری است که جهت انجام مراحل درآمدزایی تغییر کاربری شده است و بدون شک در چند سال آینده حدود ۵۰ درصد درآمد دانشگاه از این منبع تأمین خواهد شد.

وی احداث یک جایگاه سی ان جی متعلق به دانشگاه را جز طرح های های درآمدزا عنوان کرد و تصریح کرد، طرح مورد نظر مورد موافقت مسئولان قرار گرفته است که انشاءلله پس از طی نمودن مراحل اداری و قانونی روند ساخت آن شروع خواهد شد.

معروف با اشاره به تحصیل تعداد ۸۶ دانشجو در مقطع ارشد در نیمسال جاری، اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های مهم این دانشگاه جذب رشته های کارشناسی ارشد کامپیوتر و حسابداری علاوه بر رشته ای علوم تربیت بدنی و مدیریت مالی می باشد که خوشبختانه موافقت آنها در شورای گسترش علم مورد تأئید قرار گرفته است که امیدواریم با حمایت نماینده شهرستان این موضوع در سازمان مرکزی هم مورد موافقت قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر تمامی افتخارات کسب شده در این دانشگاه را متعلق به مردم دانست و گفت: خدمت گزاری به این مردم لذتی دارد که با هیچ یک از لذایذ دنیا قابل قیاس نبوده و نیست.

تاریخ درج خبر : 24 مرداد 1396